16 грудня 2021 р. Вперше відбулася кафедральна олімпіада з товарознавства.

16 грудня 2021 р. Вперше відбулася кафедральна олімпіада з товарознавства.

До 30-річного ювілею кафедри товарознавства!

Вперше 16.12.2021 р. відбулася кафедральна олімпіада. Пишаємося, що здобувачі вищої освіти, а саме студенти факультету іноземних громадян 4 курсу та вітчизняних студентів 3 курсу, всього 14, прийняли активну участь у кафедральній олімпіаді. З метою незалежного оцінювання до жюрі конкурсу були запрошені стейхолдери, включаючи майбутніх роботодавців, а саме:

Олена Веприк та Алла Рєпка, ПП «ТОРГІВЕЛЬНО-ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ «ЕРГОКОМ», Ольга Живогляд, ТОВ «МЕДХАУЗ СВІС ГМБХ».  Світлана Коваленко, завідувачка кафедри управління, економіки та забезпечення якості у фармації НФаУ. Тематикою олімпіади була обрана сучасна тема: ” Прилади та апарати для вимірювання функцій людського організму – сфігмоманометри та апарати для терапії респіраторних захворювань – небулайзери”. Дана тема найбільш затребувана у аптечних закладах, що сформувало напрямок даної олімпіади.  Цікавим для здобувачів вищої освіти були завдання: рішення одного завдання визначало перехід до наступного, а також практична частина, де учасники олімпіади демострували практичні навички роботи з приладами та апаратами, набуті на практичних заняттях 1 семестру 2021-2022 н.р.

Шановне жюрі визначило переможців олімпіади:

Дипломом 1 ступеню нагороджена Абдуллаєва Азіза, 4к,2 гр., ІФ, Узбекистан.

Дипломом 2 ступеню нагороджена Ель Хайель Хаджар, 4к, 3 гр, ІФ, Марокко.

Дипломом 3 ступеню нагороджена Ельбахаджи Райхана, 4 к., 12 гр., ІФ, Марокко.

Також шановним жюрi олiмпiади трьом учасникам присвоєно приз глядацьких симпатiй – електорнний термометер: 

Зiянi Шаiма, 4к., 12 гр., IФ, Марокко.

Сеттаф Iльясс 4к., 1 гр., IФ, Марокко.

Адiлова Дживерзат 4к., 14 гр, IФ, Росiя.

Усі переможці та учасники олімпіади отримали призи та подарунки від ПП ТПК “Ергоком”, ТОВ “МЕДХАУЗ СВІС ГМБХ” та Групі Компаній Кусум: тонометри, термометри електричнi, ручки-пiдставки для телефонiв, косметички, парфум-саше, чашки. Учасники олімпіади отримали грамоти.

P.S. Кафедра товарознавства НФаУ висловлює велику подяку ПП ТПК “Ергоком”, ТОВ “МЕДХАУЗ СВІС ГМБХ” та Групи Компаній Кусум за постійну підтримку у розвітку та навчанні обізнаної молоді.

 

 

Print Friendly, PDF & Email