10 листопада 2021р. Кафедра товарознавства Національного фармацевтичного університету долучається до флешмобу «Фармацевтична наука: від молекули до лікарського засобу» приуроченого до Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку.

10 листопада 2021р. Кафедра товарознавства Національного фармацевтичного університету долучається до флешмобу «Фармацевтична наука: від молекули до лікарського засобу» приуроченого до Всесвітнього дня науки в ім'я миру та розвитку.
Наука – жінка примхлива. Далеко не кожному вона відкриває свої секрети, не кожному під силу осягнути її закони та премудрості. Вченим не можна стати одного разу. Справжній учений ніколи не перестає вчитися, пізнавати, відкривати, винаходити та творити!
Кафедра товарознавства Національного фармацевтичного університету долучається до флешмобу «Фармацевтична наука: від молекули до лікарського засобу» приуроченого до Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку (World Science Day for Peace and Development).
У наш професійний день, у День науки бажаємо вам ще більше винаходів, світових проривів у галузі науки, успіху та достатку знань. Нехай удача вас ніколи не підводить і нехай у вашому житті панує щастя! Із Днем науки!
Print Friendly, PDF & Email