09 грудня 2021 р. У рамках виховної роботи проведене практичне заняття для іноземних здобувачів вищої освіти за напрямком “Здоров’я та пропаганда здорового способу життя”.

09 грудня 2021 р. У рамках виховної роботи проведене практичне заняття для іноземних здобувачів вищої освіти за напрямком  “Здоров’я та пропаганда здорового способу життя”.
09.12.2021 р. У рамках  виховної роботи для іноземних здобувачів вищої освіти 4 курсу, 5, 6 гр. спеціальності «Фармація». Проведене практичне заняття на тему: «Сучасні прилади для профілактики ротової порожнини (іригатори)». Організатори: проф. Баранова І.І., ас. Дядюн Т. В., доц. Безпала Ю.О.

Введення нової теми «Товарознавчий аналіз іригаторів», присвяченої гігієнічному догляду за ротовою порожниною за допомогою сучасного приладу – іригатору, визвало зацікавлення у іноземних та вітчизняних здобувачів вищої освіти. Сподіваємось, що з кожним роком іригаторами будуть користуватись все більше споживачів. Щиро дякуємо представників компанії ПП ТПК «Ергоком» за надані іригатори фірми «Little Doctor» для практичних занять.

Print Friendly, PDF & Email