22 квітня 2021 р. був проведений онлайн науково-практичний міжвузівський семінар «Товарознавство в освіті фізичних терапевтів та ерготерапевтів».

22 квітня 2021 р. був проведений онлайн науково-практичний міжвузівський семінар «Товарознавство в освіті фізичних терапевтів та ерготерапевтів». Організаторами семінару була кафедра «Товарознавства» суспільно з кафедрами «Фізичної реабілітації та здоров’я» і «Управління, економіки та забезпечення якості у фармації» Національного фармацевтичного університету. Протягом семінару були цікаві дискусії після кожної доповіді. Висловлюємо велику подяку за активну участь Ганні Таможанській та Олені Мятига  (кафедра фізичної реабілітації та здоров’я НФаУ, м. Харків), Світлані Коваленко та Тетяні Зборовській (кафедра управління, економіки та забезпечення якості у фармації  НФаУ, м. Харків), Олені Вєпрік та Аллі Рєпка (керівнику та менеджеру Харківського регіонального представництва компанії «Ергоком»), Хорошевській Наталії (менеджеру ТОВ «Рош Діабет Україна»), Тетяні Британовій (кафедра управління та економіки фармації ЗДМУ, м. Запоріжжя), Тарасу Грошовому та  Юлії Равлів (кафедра організації та економіки фармації з технологією ліків ТНМУ ім. І. Я. Горбачевського, м. Тернопіль)), Аэлиті Кричковскій та Наталії Заярнюк (кафедра технології біологічно активних речовин, фармації та біотехнології НУ «Львівська політехніка», м. Львів).

22 квітня 2021 р. був проведений онлайн науково-практичний міжвузівський семінар «Товарознавство в освіті фізичних терапевтів та ерготерапевтів».

А також вдячність дорогим нашим однодумцям та співробітникам з кафедри «Соціальна фармація» НФаУ, коледжу НФаУ, здобувачам вищої освіти (особливо, які у нас є членами Студентського наукового товариства), що брали участь у семінарі. Особиста пошана працівникам каф товарознавства НФаУ, а саме Світлані Бреусовій, Юлії Безпалій, Тетяні Дядюн, Світлані Запорожській.  Сподіваємося на продовження співробітництва, спрямованого на покращення у науково-практичний діяльності, навчанні та майбутній праці.

Print Friendly, PDF & Email